Forret

    • Forret

      Til alle forretter serveres hjemmebagte italienske flutes, med smør eller tarpenade.

    • Tri Di Bruchette

      55

      Ristet hvidløgsbrød med 3 forskellige toppings (tomat, pesto, svampe).

    • Antipasto Italiano

      115

      Forskellige kolde, italienske specialiteter.

      Blandet pålæg, skinke, bresola, salami, ost, mortadella, mozzerella, marinerede grøntsager, oliven og artiskokker.

    • Suppa di Pesce

      115

      Italiensk krydret fiskesuppe.

    • Antipasto de Mare

      84

      Hvidløgsmarineret skaldyrssalat.

    • Carpaccio di Manzo

      88

      Tyndt skåret okseinderlår, pyntet med rucolasalat, marineret med olivenolie og citron, med frisk revet parmesanost.

    • Insalata Caprese

      78

      Bøffelmozzerella med tyndt skåret tomat, tilberedt med jomfruolivenolie, frisk basilikum, rødløg og oregano.

    • Vitello Tonnato

      88

      Marineret kalveinderlår med oliven og kapers i en lækker tunmussesouse.

    • Lakse Carpaccio

      89

      Lakse carpaccio med marinerede urter. Hertil hjemmelavet brød og sennepsdressing.

    • Insalata di Pomodoro

      55

      Friskskåret tomat med rødløg, jomfruolivenolie, balsamico, oregano og frisk basilikum.