Menu

    • Forret

      Til alle forretter serveres hjemmebagte italienske flutes, med smør eller tarpenade.

    • Tri Di Bruchette

      55

      Ristet hvidløgsbrød med 3 forskellige toppings (tomat, pesto, svampe).

    • Antipasto Italiano

      115

      Forskellige kolde, italienske specialiteter.

      Blandet pålæg, skinke, bresola, salami, ost, mortadella, mozzerella, marinerede grøntsager, oliven og artiskokker.

    • Suppa di Pesce

      115

      Italiensk krydret fiskesuppe.

    • Antipasto de Mare

      84

      Hvidløgsmarineret skaldyrssalat.

    • Carpaccio di Manzo

      88

      Tyndt skåret okseinderlår, pyntet med rucolasalat, marineret med olivenolie og citron, med frisk revet parmesanost.

    • Insalata Caprese

      78

      Bøffelmozzerella med tyndt skåret tomat, tilberedt med jomfruolivenolie, frisk basilikum, rødløg og oregano.

    • Vitello Tonnato

      88

      Marineret kalveinderlår med oliven og kapers i en lækker tunmussesouse.

    • Lakse Carpaccio

      89

      Lakse carpaccio med marinerede urter. Hertil hjemmelavet brød og sennepsdressing.

    • Insalata di Pomodoro

      55

      Friskskåret tomat med rødløg, jomfruolivenolie, balsamico, oregano og frisk basilikum.

    • Fiskeanretning

    • Dagens fiskeanretning

      Dagens fiskeanretning

      290

      Anretningen består blandt andet af rødspættefilet, laksefilet, hummer, lys - eller mørk sej, tigerrejer og muslinger m.m. (Fiskeart kan variere efter sæson og indkøbsmuligheder).

      Min. 2 pers. Pris per person.

    • Pasta

    • Tagliatelle Al Salmone

      139

      Båndspaghetti med laks i flødesauce.

    • Fettuccine Da Vinci

      125

      Båndspaghetti i flødesauce med skinke, rejer og vodka.

    • Fettuccine Vegetali

      115

      Båndspaghetti med dagens grøntsager i flødetomatsauce.

    • Penne Alla Matriciana

      115

      Makaroni med bacon og chili i tomatsauce (godt krydret).

    • Linguini con Pollo e Gamberoni

      139

      Bred spaghetti med, cherrytomater, kylling, tigerrejer stegt på panden med hvidløg, hvidvin og chill i en let tomatsauce med friskhakket persille og rucola.

    • Spaghetti Carbonara

      130

      Spaghetti med bacon, æg og parmesanost i flødesauce.

    • Spaghetti Allo Scoglio

      139

      Spaghetti med alt godt fra havet.

      Stegt i olivenolie, chili og hvidløg, tilføjet hakket persille og cherrytomater.

    • Tortelloni con Pancetta

      125

      Store kødfyldte pasta med ristet bacon og ærter i flødesauce.

    • Ravioli Primavera

      135

      Fyldt pasta i en lækker flødetomatsauce, med frisk basilikum og revet parmesanost.

    • Lasagne

      110

      Ovngratineret pasta med kødsauce og bechamel.

    • Dagens Pasta

      125

      Penne med strimlet oksefilet, løg og champignon i en lækker flødetomatsauce.

    • Penne Mare e Monti

      119

      Penne med kæmperejer, squash, cherrytomater og chili i grøntsagsfond.

    • Linguini alla Boscaiola

      125

      Bred spaghetti med svampe, skinke, oksefilet i strimler, ærter og flødetomatsauce.

    • Ravioli al Pesto

      135

      Fyldt pasta med pesto, pistacie, Grana ost og frisk basilikum i cremet sauce.

    • Pizza

      Det koster 5,- kroner per ekstra ingrediens.

    • Mageritha

      84

      Tomat, ost og oregano.

    • Parma

      119

      Tomat, ost, lufttørret parmaskinke, ruccola og parmesanost.

    • Prosciutto

      99

      Tomat, ost, skinke.

    • Pepperoni

      99

      Tomat, ost, pepperoni.

    • Calzone

      99

      Sammenlagt pizza, med tomat, ost og skinke.

    • Breseola

      119

      Tomat, ost, lufttørret okseinderlår, rucola og parmesanost.

    • Da Vinci

      119

      Tomat, ost, hakket oksekød, skinke, champignon, bacon og løg.

    • Primavera

      110

      Tomat, ost, skinke, pepperoni og rejer.

    • Contadina

      110

      Tomat, ost, skinke, pepperoni og champignon.

    • Quattro Stagioni

      110

      Tomat, ost, skinke, rejer, champignon og artiskokker.

    • Siciliana

      110

      Tomat, ost, ansjoser, oliven, kapers og hvidløg.

    • Pizza Special

      110

      Tomat, ost, pepperoni, skinke og hakket oksekød.

    • Pizza Vegetale

      109

      Tomat, ost og forskellige grøntsager.

    • Pizza Gorgonzola

      115

      Tomat, ost, gorgonzola og champignon.

    • Pizza Gourmet

      129

      Tomat, ost, frisk bøffel mozzerella, parmaskinke, breseola, rucolasalat og revet parmesanost.

    • Dessert

    • Tirami su'

      69

      Speciel italiensk lagkage pyntet med frisk frugt.

    • Tortino de cioccolato amaro

      72

      Friskbagt tortino af mørk chokolade med vanilje is og frisk frugt.

    • Tartufo al Cioccolato

      72

      Italiensk 'trøffel' bestående af cremet vanilje og chokolade svøbt i mørk kakao. Toppet med appelsinlikør.

    • Æbletærte

      64

      Lun æbletærte serveret med vaniljeis, pyntet med frisk frugt og chokoladesauce.

    • Cassata Sicilliana

      69

      Traditionel siciliansk isdessert med kandiserede frugter, vanilje og chokoladesauce.

    • Crème Brulée

      69

      Crème brulée tilsmagt limoncello.

    • Ostesymfoni

      79

      Forskellige italienske oste, pyntet med druer, peberfrugt og rødløg.

    • Børnemenu

    • Spaghetti med Kødsauce

      60
    • Stegt Oksefilet

      85

      Med kartofler og salat.

    • Pizza Bambino

      60

      Vælg mellem skinke, pepperoni eller hakket oksekød.

    • Lasagne Bambino

      65
    • Lille Vanilje Is

      40
    • Husets Rødvin

    • Husets Rødvin: Nero d'avola

      Glas 65
      Flaske 199

      Dejlig behagelig rødvin fra Italiens hæl (Sicilien). Den er lavet på druen Primitivo. Den passer godt til alle pastaretter, pizzaer og en bøf.

    • Udsøgte Rødvine

    • Amarone della Valpolicella Classico

      550

      Meget vellavet Amarone i god kraftig stil. Druerne er tørret i 3 måneder inden presning, hvilket giver vinen en høj alkoholprocent på 15%, kraft og nogen sødme alligevel er den rund og blød. Kraftige kødretter eller pastaretter og stærke oste vil gøre sig godt med denne vin.

    • Chianti Colli Senesi Riserva

      340

      God Chianti Riserva fra underområdet Colli Senesi (Siena’s bakker). Denne er lagret på store egefade samt små franske barriques. Det er en madvin med blød fyldig smag med lidt indtryk af bitre kirsebær og diskrete indtryk fra fadlagringen. Den er meget alsidig til mange slags mad og særligt gerne sammen med rødt grillet kød.

    • Barbera d’Alba Superiore

      299

      Super Barbera-vin fra selve Barolo-området. Kraftig rødvin med begrænset garvesyre. Der er gode indtryk fra egefadslagring og en dejlig saftig frisk kant. Har en mørk farve, en stor krop med en god syremæssig balance. Passer godt til mørk kød og oste.

    • Montepulciano d’Abruzzo Riserva

      299

      Regionen Abruzzo er leverandør af denne formidable rødvin. Det er en ren Montepulciano-vin der er fadlagret på små barrique i 2 å. Dr en har en særdeles fyldig smag med imponerende meget frugt med harmonisk indtryk af fadlagring. Lang blød fyldig eftersmag. Kvalitet for alle pengene. Serveres gerne sammen med kraftige kødretter eller diverse oste.

    • Valpolicella Classico Superiore RIPASSO

      310

      Ripasso-rødvin fra Valpolicella-dalen nord for Verona. Ripasso-teknikken består af tilsætning af tørrede pressede drue-skaller fra marone til den almindelige Valpolicella-rødvin – herved får vinen mere fylde, kraft og en snert sødme. Flot rund og blød rødvin med mange fyldige smagsindtryk af bl.a. modne mørke kirsebær og meget elegant harmonisk smag. God til fyldige kødretter.

    • Husets Hvidvin

    • Husets Hvidvin: Sauvignon

      Glas 65
      Flaske 195

      Fra Sicilien i Syditalien denne smagfulde hvidvin, er en af Italiens mest udbredte hvidvinsdruer. En behagelig tør og ikke for syrlig vin med god frugt.

      Smagen står godt til fi¬skeretter, lyst kød, pizza og pasta.

    • Udsøgte Hvidvine

    • Pinot Grigio del Veneto

      280

      Meget delikat hvidvin på Italiens mest populære hvidvinsdrue. Pinot Grigio’s popularitet skyldes ikke mindst druens milde frugtsyre kombineret med en god mellemfyldig smag.

      Drik den til alle vores forretter, gerne noget med fisk eller lyst kød samt grøntsager. En meget drikkelig hvidvin.

    • Chardonnay del Veneto

      265

      Fra den lille vingård Gorgo, som ligger ved syd for Garda-søen kommer denne friske vellavede Chardonnay-hvidvin. Det giver en god ren mellemfyldig hvidvin, som er en fortrinlig vin til både fisk, salater og lyst kød.

    • Vermentino di Sardegna

      269

      Et rigtig godt glas hvidvin. Vermentino-druen er kendt som Sardiniens bedste hvidvin. Denne er fra en mindre vingård på det sydlige Sardinien, og den er én af vores mest populære vine. Det er en tør og behagelig vin med en forholdsvis kraftig frugtig fylde. Nydes for eksempel til alle slags fiskeretter, gerne stegt fisk.

    • Rosevin

    • Bardolino Chiaretto (Rosé)

      260

      Skøn og delikat rosévin fra vinområdet ved Gardasøen.

      Flot lys pink farve - frisk let og meget elegant – og alligevel masser af gode smagsindtryk af små røde bær – især lyse kirsebær og hindbær.

      Passer til alle lettere retter – Lige fra lyst kød til delikate fiskeretter.

    • Diverse Drikkevarer

    • Forskellige sodavand (Lille)

      35
    • Forskellige Sodavand (Mellem)

      44
    • 1/2 l. fadøl

      59
    • 1/4 l. fadøl

      39
    • Alkoholfri øl på flaske

      35
    • 1 karaffel vand

      30
    • 1 glas vand

      12
    • 1 kildevand på flaske

      24
    • Aperitiffer / Cocktails

    • Martini bianco rød eller dry (4 cl.)

      42
    • Dry Martini (3 cl.)

      78

      Martini Dry og Gin.

    • Campari orange (3 cl.)

      78

      Campari jus

    • Gin og tonic (3 cl.)

      78
    • Vodka og juice

      39
    • Velkomst drink

      39

      Husets egen

    • Grappa / Likør

    • Grappa di Brunello. 3 cl.

      79

      Grappa fra én af Italiens bedste vine: Brunello di Montalcino.

      God kraftfuld fyldig smag.

    • Grappa di Nebbiolo da Barolo Barrique. 3 cl.

      79

      Grappa fra den velkendte Barolo-vin. Gylden farve fra fadlagring. Smagen er blød med lidt sødme.

    • Limoncello. 3 cl.

      60

      Den velkendte lysegule citronlikør, som drikkes efter maden eller til desserten.

    • Arancello. 3 cl.

      60

      Den velkendte orange appelsinlikør, som drikkes efter maden eller til desserten.

    • Kaffe

    • Espresso

      28
    • Cappuccino

      36
    • Dansk kaffe

      25
    • Irish coffee (2 cl.)

      42
    • Irish coffee (4 cl.)

      76
    • Andre drikkevarer

    • Alcohol (Spirituosa) 2 cl.

      42

      Sambuca, Amaretto, Vecchia Romagna, Gin, Rom, Ferne Branca, Whisky, Snaps, Gammel Dansk, Portvine, Grappa

    • Alcohol (Spirituosa) 4 cl.

      80

      Sambuca, Amaretto, Vecchia Romagna, Gin, Rom, Ferne Branca, Whisky, Snaps, Gammel Dansk, Portvine, Grappa.

    • Udsøgt Cognac (2 cl.)

      58
    • Udsøgt Cognac (4 cl.)

      98